Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο από τον πρώτο εν ενεργεία γκέι ποδοσφαιριστή

Πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο από τον πρώτο εν ενεργεία γκέι ποδοσφαιριστή
Ο ποδοσφαιριστής της Adelaide United στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να κάνει πρόταση γάμου, κρατώντας ένα μονόπετρο μπροστά στον σύντροφό του
Πρόταση γάμου στον σύντροφό και μάλιστα μέσα στο γήπεδο της ομάδας του έκανε ο πρώτος ανοιχτά εν ενεργεία γκει ποδοσφαιριστής, Josh Cavallo.
Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Adelaide United στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να κάνει πρόταση γάμου, κρατώντας ένα μονόπετρο μπροστά στον σύντροφό του.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κύριος και κύριος προσεχώς», ευχαριστώντας την ομάδα του για τη βοήθειά της στη διοργάνωση αυτού του event.
«Η ατελείωτη υποστήριξή σου σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Μου προσέφερες έναν ασφαλή χώρο στο ποδόσφαιρο, έναν χώρο που ούτε στα όνειρά μου δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ποτέ να είναι εφικτός, και με ενθάρρυνες να ζω κάθε μέρα της ζωής μου αυθεντικά. Μου φαίνεται σωστό να μοιραστώ αυτή την ξεχωριστή στιγμή στο γήπεδο, όπου ξεκίνησαν όλα» ανέφερε στην ανάρτησή του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης