Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε διαθεσιμότητα κορυφαίο στέλεχος της Citigroup, λόγω bulling σε κατώτερο υπάλληλο

tags :
Σε διαθεσιμότητα κορυφαίο στέλεχος της Citigroup, λόγω bulling σε κατώτερο υπάλληλο
Το Reuters ανέφερε επίσης ότι η τράπεζα διερευνά τουλάχιστον δύο περιπτώσεις φερόμενης καταχρηστικής συμπεριφοράς προς πολλά μέλη της ομάδας της
Σε διαθεσιμότητα έθεσε κορυφαίο στέλεχος η Citigroup, κορυφαίο διαπραγματευτή στον τομέα των κεφαλαιαγορών της, καθώς ερευνάται μια καταγγελία σχετικά με λεκτικό bulling που έκανε σε κατώτερο υπάλληλο.
Ο Edward Ruff, διευθύνων σύμβουλος της μονάδας επενδυτικής τραπεζικής που διαχειρίζεται τις αρχικές δημόσιες προσφορές και άλλες συμφωνίες μετοχών, με έδρα τη Νέα Υόρκη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα τον Ιανουάριο και δεν έχει επιστρέψει ακόμη.
«Η δουλειά για μια περιεκτική και δίκαιη κουλτούρα στο χώρο εργασίας δεν σταματά ποτέ και η διασφάλιση ότι αυτά τα πρότυπα γίνονται καλά κατανοητά και συμμορφώνονται με όλους στη Citi είναι μια συνεχής, προληπτική διαδικασία», ανέφερε η Citigroup.
«Παρέχουμε στους συναδέλφους μια σειρά από τρόπους για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους εμπιστευτικά και, όταν τεκμηριωθούν, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα, έως και τη λήξη της εργασιακής σχέσης.
Το Reuters ανέφερε επίσης ότι η τράπεζα διερευνά τουλάχιστον δύο περιπτώσεις φερόμενης καταχρηστικής συμπεριφοράς προς πολλά μέλη της ομάδας της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης