Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Πανωλεθρία η νέα ... εισβολή - Τρία τανκς έγιναν στάχτη στο Belgorod - Το 70% του στρατού εξουδετερώθηκε

Ουκρανία: Πανωλεθρία η νέα ... εισβολή - Τρία τανκς έγιναν στάχτη στο Belgorod - Το 70% του στρατού εξουδετερώθηκε
Αποτυχημένες οι προσπάθειες των Ουκρανών να διαπεράσουν τα ρωσικά σύνορα στο Belgorod και το Kursk
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απέτυχαν και μάλιστα παταγωδώς στην τελευταία απόπειρά τους να διαπεράσουν τα ρωσικά σύνορα στην περιοχή του Belgorod την Παρασκευή 15/3. 
Το Κίεβο προέβη σε νέα απόπειρα διεμβολισμού, ωστόσο ανεκόπη βιαίως και, τελικά, κατέληξε σε πανωλεθρία, ανέφερε ο δημοσιογράφος του VGTRK Pavel Zarubin επικαλούμενος τον υπουργό Άμυνας της Μόσχας Sergei Shoigu.
«Την Παρασκευή, ο εχθρός έκανε άλλη μια προσπάθεια να περάσει τα σύνορα στην περιοχή του Belgorod. Σταμάτησε. Το 70% του προσωπικού και τρία τανκς καταστράφηκαν ολοσχερώς», μετέδωσε ακολούθος ο Ρώσος ρεπόρτερ.
Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου, ως αποτέλεσμα προληπτικών και συντονισμένων ενεργειών των ρωσικών στρατευμάτων από κοινού με μονάδες της συνοριακής υπηρεσίας του FSB της Ρωσίας, όλες οι προσπάθειες των Ουκρανών να διαρρήξουν την αμυντική γραμμή των συνόρων στο Belgorod και το Kursk απετράπησαν.
Οι αεροπορικές επιδρομές και τα πυρά του πυροβολικού εξουδετέρωσαν περισσότερους από 550 στρατιωτικούς, 16 άρματα μάχης, 19 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, συμπεριλαμβανομένων 11 οχημάτων μάχης πεζικού Bradley αμερικανικής κατασκευής και άλλων 15 οχημάτων διαφόρων χρήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης