Τελευταία Νέα
Διεθνή

Boeing: Μετά την προσγείωση 737-800 στο Oregon των ΗΠΑ διαπιστώθηκε ότι έλειπε εξωτερικό τμήμα της ατράκτου

Boeing: Μετά την προσγείωση 737-800 στο Oregon των ΗΠΑ διαπιστώθηκε ότι έλειπε εξωτερικό τμήμα της ατράκτου
«Θα κάνουμε διεξοδική εξέταση του αεροσκάφους και όλες τις απαιτούμενες επισκευές, προτού επιστρέψει σε υπηρεσία», διαβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία, σημειώνοντας ότι θα διενεργήσει και εσωτερική έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του συμβάντος
Σχετικά Άρθρα
Έλειπε εξωτερικό κομμάτι της ατράκτου του επιβατικού αεροσκάφους Boeing 737-800 της αμερικανικής εταιρείας United Airlines, κάτι που όμως διαπιστώθηκε μετά την ασφαλή προσγείωσή του στον προορισμό του, στο Oregon των ΗΠΑ.
Το αεροσκάφος μετέφερε 139 επιβάτες και είχε εξαμελές πλήρωμα από το Σαν Φρανσίκσο και προσγειώθηκε στο Medford.
Ωστόσο, το γεγονός ότι έλειπε εξωτερικό τμήμα της ατράκτου διαπιστώθηκε αφού στάθμευσε σε πύλη του αερολιμένα Rogue Valley International Medford.
«Θα κάνουμε διεξοδική εξέταση του αεροσκάφους και όλες τις απαιτούμενες επισκευές, προτού επιστρέψει σε υπηρεσία», διαβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία, σημειώνοντας ότι θα διενεργήσει και εσωτερική έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του συμβάντος.
Πάντως, η Boeing δεν σχολίασε, παραπέμποντας στον αερομεταφορέα.
Σημειώνεται ότι η ασφάλεια των αεροσκαφών της Boeing, μιας από τις δυο μεγαλύτερες βιομηχανίες πολιτικών αεροπλάνων στην υφήλιο, απασχολεί ξανά τα μέσα ενημέρωσης, μετά το συμβάν στις 5 Ιανουαρίου, όταν σε πτήση της Alaska Airlines αποκολλήθηκε πλαίσιο που δεν είχε βιδωθεί σωστά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης