Διεθνή

«Συγχαρητήρια» για τη νίκη του Putin στα επίσημα... ουκρανικά sites της διοίκησης στην Zaporizhia - Ήταν όμως έργο ρώσων χάκερ

«Συγχαρητήρια» για τη νίκη του Putin στα επίσημα... ουκρανικά sites της διοίκησης στην Zaporizhia - Ήταν όμως έργο ρώσων χάκερ
Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα για προφανείς λόγους...
Ρώσοι χάκερ δημοσίευσαν συγχαρητήρια για τη νίκη του Vladimir Putin στις ρωσικές προεδρικές εκλογές στον ιστότοπο ενός εκ των τμημάτων της ουκρανικής διοίκησης Zaporizhia.
Την ανακοίνωση έκανε ο κυβερνήτης της περιοχής Zaporozhye, Evgeniy Balitsky στο κανάλι του στο Telegram.
«Οι χάκερ μας εισέβαλαν τους πόρους του Περιφερειακού Συμβουλίου του Zaporizhia, <...> συνεχάρησαν τους συμπατριώτες τους για τη νίκη του Vladimir Putin στις ρωσικές προεδρικές εκλογές και τους ευχήθηκαν ένα γενναίο μέλλον μαζί με τη Ρωσία», έγραψε ο Balitsky.
Επισύναψε στιγμιότυπα συγχαρητηρίων στη δημοσίευσή του στον ιστότοπο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Πληθυσμού της Ουκρανικής Περιφερειακής Διοίκησης.
Η ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη.
Ο κυβερνήτης είναι βέβαιος ότι οι κάτοικοι της πόλης Zaporizhia, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας, «περιμένουν την απελευθέρωση από τον ναζισμό του Κιέβου, την ελπίδα για ζωή σε ένα δίκαιο κοινωνικό κράτος» και πιστεύουν στη νίκη της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης