Τελευταία Νέα
Διεθνή

Smotrich (ΥΠΟΙΚ Ισραήλ) για κυρώσεις ΕΕ - Θα τους δοθεί μια ολιστική και σιωνιστική απάντηση

Smotrich (ΥΠΟΙΚ Ισραήλ) για κυρώσεις ΕΕ - Θα τους δοθεί μια ολιστική και σιωνιστική απάντηση
Ο Ισραηλινός ΥΠΟΙΚ ενέταξε τις κυρώσεις της ΕΕ στο πλαίσιο «μιας εκστρατείας που έχει σχεδιαστεί στο σύνολό της για να βλάψει το κράτος του Ισραήλ»
Σχετικά Άρθρα
Ο ακροδεξιός και υπερορθόδοξος υπουργός του Ισραήλ Smotrich διαμηνύει ότι μια και μόνο απάντηση αρμόζει στις κυρώσεις της ΕΕ προς το Ισραήλ: Περαιτέρω περιχαράκωση των οικισμών.
Ειδικότερα ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Bezalel Smotrich υποσχέθηκε να προστατεύσει τους παράνομους οικισμούς του Ισραήλ, αφού οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ ενέκριναν προ ολίγου κυρώσεις κατά του Τελ Αβίβ για τους βίαιους εποίκους στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
«Υπάρχει μία ολιστική, σιωνιστική απάντηση σε αυτή τη δήλωση της ΕΕ – ενίσχυση και περιχαράκωση οικισμών σε όλα τα μέρη της γης του Ισραήλ», τόνισε ο Smotrich σύμφωνα με τους The Times of Israel.
Ο υπουργός - υποστηρικτής των επεκτάσεων εποικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, που είναι παράνομες σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο - πρόσσθεσε ότι «η ψεύτικη εκστρατεία BDS εναντίον του Ισραήλ τελικά λειτουργεί», αναφερόμενος στο φιλοπαλαιστινιακό κίνημα «Μποϊκοτάζ, Εκποίηση και Κυρώσεις».
Τέλος, ο Smotrich ενέταξε τις κυρώσεις της ΕΕ στο πλαίσιο «μιας εκστρατείας που έχει σχεδιαστεί στο σύνολό της για να βλάψει το κράτος του Ισραήλ ως τέτοιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης