Τελευταία Νέα
Διεθνή

Drone καμικάζι επιτέθηκε σε Ουκρανούς σαμποτέρ κοντά στην περιοχή Belgorod την ώρα που έβγαζαν... selfies

Drone καμικάζι επιτέθηκε σε Ουκρανούς σαμποτέρ κοντά στην περιοχή Belgorod την ώρα που έβγαζαν... selfies
Έγιναν στόχος ενός drone καμικάζι που ελεγχόταν από τον ρωσικό στρατό
Κοντά στα σύνορα με την περιοχή Belgorod, σημειώθηκε ένα περιστατικό με Ουκρανούς σαμποτέρ, οι οποίοι, ενώ προσπαθούσαν να καταγράψουν την παρουσία τους χρησιμοποιώντας selfies, έγιναν στόχος ενός drone καμικάζι που ελεγχόταν από τον ρωσικό στρατό.
Πλάνα από τη σκηνή, που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, δείχνει τη στιγμή που οι μαχητές μαζεύουν βιαστικά τραυματίες και νεκρούς συντρόφους για εκκένωση από το σημείο της επίθεσης.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν, στη διαδρομή υποχώρησης, ένα ουκρανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού βρέθηκε κάτω από το πυροβόλο ενός άλλου drone των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο χειριστής του drone κατέγραψε τη στιγμή της απόκτησης του στόχου και την επακόλουθη ετοιμότητα για χτύπημα.
Το αποτέλεσμα αυτής της συμπλοκής δεν καταγράφηκε από την κάμερα, αλλά είναι γνωστό ότι η επιχείρηση των σαμποτέρ κατέληξε σε αποτυχία.
Η νέα εξέλιξη αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου ανεπιτυχών προσπαθειών του ουκρανικού στρατού να εισβάλει στις περιοχές Κουρσκ και Μπέλγκοροντ.
Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, ως αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειών, η διοίκηση του Κιέβου υπέστη σημαντικές απώλειες: περίπου τρεις χιλιάδες στρατιωτικοί, το ένα τρίτο των οποίων πέθανε και 22 τανκς και 11 τεθωρακισμένα οχήματα Bradley χάθηκαν επίσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης