Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αζερμπαϊτζάν - Το Μπακού διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί προμήθειας πυρομαχικών στην Ουκρανία

Αζερμπαϊτζάν - Το Μπακού διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί προμήθειας πυρομαχικών στην Ουκρανία
Το υπουργείο του Αζερμπαϊτζάν τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες δυσφήμισης της χώρας με τη χρήση ανεπιβεβαίωτων στοιχείων και ψευδών ειδήσεων δεν είναι καινούριες
Το Υπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας του Αζερμπαϊτζάν εξέδωσε κατηγορηματική διάψευση σχετικά με την προμήθεια πυρομαχικών πυροβολικού στην Ουκρανία, πληροφορίες δηδλαδή που είχαν προηγουμένως διαδοθεί σε κανάλια του Telegram, συμπεριλαμβανομένου του "Rybar".
Επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα του τμήματος, τονίζει ότι οι πληροφορίες που διαδίδονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντάς τες ως παραπληροφόρηση και μυθοπλασία.
Το υπουργείο του Αζερμπαϊτζάν τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες δυσφήμισης της χώρας με τη χρήση ανεπιβεβαίωτων στοιχείων και ψευδών ειδήσεων δεν είναι καινούριες.
Στη δήλωσή του, το υπουργείο διαβεβαίωσε επίσης το κοινό και τη διεθνή κοινότητα ότι το Αζερμπαϊτζάν δεν εμπλέκεται στην προμήθεια ναρκών πυροβολικού ή άλλων στρατιωτικών προϊόντων στην Ουκρανία, τονίζοντας τη δέσμευση της χώρας στις αρχές του διεθνούς δικαίου και τη συμμόρφωση με τους ειρηνικούς κανόνες εξωτερικής πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης