Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα «σκουπίδια» νέα προσπάθεια επίθεσης των Ουκρανών - Καταρρίφθηκαν 11 drones στο Rostov από τους Ρώσους

Στα «σκουπίδια» νέα προσπάθεια επίθεσης των Ουκρανών - Καταρρίφθηκαν 11 drones στο Rostov από τους Ρώσους
Χάρη στις έγκαιρες και συντονισμένες ενέργειες του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού, η τρομοκρατική επιχείρηση που σχεδίαζε το καθεστώς του Κιέβου εξουδετερώθηκε
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την επιτυχή καταστροφή 11 ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από την περιοχή του Rostov, εμποδίζοντας το Κίεβο να επιχειρήσει τρομοκρατική επίθεση σε ρωσικό έδαφος.
Οι αναφορές σημειώνουν ότι τα εν υπηρεσία συστήματα αεράμυνας κατάφεραν να εξουδετερώσουν αποτελεσματικά τα ουκρανικά drones τύπου αεροσκάφους, αποτρέποντας τις προσπάθειές τους να επιτεθούν σε στόχους σε ρωσικό έδαφος.
Χάρη στις έγκαιρες και συντονισμένες ενέργειες του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού, η τρομοκρατική επιχείρηση που σχεδίαζε το καθεστώς του Κιέβου εξουδετερώθηκε.
Αυτόπτες μάρτυρες από την περιοχή ανέφεραν ότι στόχος της επίθεσης με drone ήταν δύο μονάδες παραγωγής ενέργειας του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής της κρατικής περιοχής Novocherkassk.
Η επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά, αλλά χάρη στη γρήγορη ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων του GRES, η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης