Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρει η αποκάλυψη ρωσικού drone – Πως οι Ουκρανοί ξεφορτώνονται τα πτώματα των νεκρών Ουκρανών

Σοκάρει η αποκάλυψη ρωσικού drone – Πως οι Ουκρανοί ξεφορτώνονται τα πτώματα των νεκρών Ουκρανών
O ουκρανικός στρατός κρύβει τις απώλειές του και δεν καταβάλλει την χρηματική αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων
Ένα ρωσικό αναγνωριστικό drone κατέγραψε σε βίντεο πώς μια ουκρανική ομάδα εκκένωσης πέταξε τα πτώματα των νεκρών Ουκρανών στρατιωτών σε μια δασική έκταση.
Πηγή στις ρωσικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου τόνισε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις το κάνουν αυτό τόσο για να κρύψουν τις απώλειες, όσο και για να αποφύγουν την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης στους συγγενείς τους.
Το περιστατικό, κινηματογραφήθηκε όταν ο ρωσικός στρατός στην κατεύθυνση Kherson χτύπησε τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις με πυρά στη γραμμή επαφής μάχης.
Ένα ρωσικό αναγνωριστικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρακολουθούσε τις εχθρικές ενέργειες μετά το χτύπημα.
«Ο ουκρανικός στρατός εκκένωσε δύο τραυματίες από την κατεστραμμένη εγκατάσταση - τους φόρτωσαν σε ένα φορτηγό και τους οδήγησαν στα μετόπισθεν.
Ωστόσο, αργότερα το όχημα άλλαξε πορεία και κατέληξε σε μια δασική ζώνη.
Όταν το όχημα σταμάτησε, η ουκρανική ομάδα εκκένωσης πήρε δύο νεκρούς στρατιώτες και ξεφόρτωσαν τα σώματά τους σε μια δασική ζώνη και προχώρησαν.
Έτσι, ο ουκρανικός στρατός κρύβει τις απώλειές του και δεν καταβάλλει την χρηματική αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων».
Ο ρωσικός στρατός έχει αναφέρει επανειλημμένα μεγάλο αριθμό άταφων σορών νεκρών Ουκρανών στρατιωτών στη ζώνη της πρώτης γραμμής που ελέγχεται από την Ουκρανία.
Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου επιβεβαίωσαν επίσης ότι στη ζώνη της πρώτης γραμμής στην ουκρανική πλευρά - σε χωράφια και δασικές ζώνες - υπήρχαν πολλά άταφα πτώματα Ουκρανών στρατιωτών.

www.bankingnews.grρωσικός

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης