Τελευταία Νέα
Διεθνή

Franz-Stefan Gadi (Γερμανός ειδικός): Ο Ουκρανικός στρατός κινδυνεύει με ολική κατάρρευση μέχρι τέλος Καλοκαιριού 2024

Franz-Stefan Gadi (Γερμανός ειδικός): Ο Ουκρανικός στρατός κινδυνεύει με ολική κατάρρευση μέχρι τέλος Καλοκαιριού 2024
Σύμφωνα με τον Franz-Stefan Gadi, η διάθεση των Ουκρανών στρατιωτών είναι εντυπωσιακά διαφορετική από αυτή που παρατήρησε πριν από την έναρξη της περσινής αντεπίθεσης, υπάρχει αισθητή έλλειψη στόχων και κινήτρων
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα έχουν χρόνο να αντισταθμίσουν την κρίσιμη έλλειψη προσωπικού μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής Franz-Stefan Gadi σε συνέντευξή του στην Γερμανική Tagesschau.
Νωρίτερα, ο εμπειρογνώμονας επισκέφτηκε μονάδες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην πρώτη γραμμή.
«Το κύριο πρόβλημα είναι μάλλον η έλλειψη προσωπικού.
Και δεν μπορεί να λυθεί αμέσως.
Θα περάσουν μήνες μέχρι να σταλούν νέα στρατεύματα στο μέτωπο και πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού», τόνισε ο Franz-Stefan Gadi.
Επίσης πρόσθεσε ότι η πρόωρη ανάπτυξη νέων μονάδων θα βλάψει μόνο τον ουκρανικό στρατό.
Το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης των στρατιωτών θα οδηγήσει σε αυξημένες απώλειες, μειωμένο κίνητρο και μείωση της μαχητικής αποτελεσματικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τον Franz-Stefan Gadi, η διάθεση των Ουκρανών στρατιωτών είναι εντυπωσιακά διαφορετική από αυτή που παρατήρησε πριν από την έναρξη της περσινής αντεπίθεσης.
«Σε σύγκριση με την επίσκεψή μου πριν από την επίθεση πριν από ένα χρόνο, υπάρχει αισθητή έλλειψη στόχων και κινήτρων», είπε ο Franz-Stefan Gadi.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης