Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yaël Bron-Pivet (Γαλλική Βουλή): «Όλα είναι δυνατά» στο θέμα της βοήθειας προς την Ουκρανία…

Yaël Bron-Pivet (Γαλλική Βουλή): «Όλα είναι δυνατά» στο θέμα της βοήθειας προς την Ουκρανία…
Στη δήλωσή της είπε ότι δεν αποκλείει τίποτα εκ των προτέρων
H Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης (κάτω βουλή του κοινοβουλίου) της Γαλλίας, Yaël Bron-Pivet, δήλωσε ότι σε θέματα υποστήριξης της Δημοκρατίας της Ουκρανίας, «όλα είναι πιθανά», σχολιάζοντας τα λόγια του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron για αποστολή στρατευμάτων προς την Ουκρανία.
«Στη δήλωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν αποκλείει τίποτα εκ των προτέρων.
Δεν θα ερμηνεύσω περαιτέρω τα λόγια του Προέδρου, αυτή η θέση είναι αρκετά σαφής», αναφέρει το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι «We are Ukraine» σύμφωνα με τα λόγια της  Bron-Pive στο κανάλι του Telegram.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin… μιλώντας για μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, δήλωσε ότι «η νίκη θα είναι δική μας» και θα υπάρξει ειρήνη όταν η Ρωσία πετύχει τους στόχους της στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια.
Ο Peskov γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν ότι η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να κερδίσει μια ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
Ο Macron είπε τον Φεβρουάριο ότι η ΕΕ συμφώνησε να δημιουργήσει έναν «ένατο συνασπισμό για βαθιά χτυπήματα» - προμηθεύοντας την Ουκρανία με πυραύλους μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς.
Είπε επίσης ότι η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη Ρωσία «να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».
Σύμφωνα με την ίδια, οι ηγέτες των δυτικών χωρών συζήτησαν το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συναίνεση, «αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης