Τελευταία Νέα
Διεθνή

Julian Roepke (Γερμανός Δημοσιογράφος): Οι χώρες που μπορούν να βοηθήσουν δεν θέλουν να νικήσει η Ουκρανία

Julian Roepke (Γερμανός Δημοσιογράφος): Οι χώρες που μπορούν να βοηθήσουν δεν θέλουν να νικήσει η Ουκρανία
«Πρέπει να πούμε ξεκάθαρα: η νίκη της Ουκρανίας δεν είναι προς το συμφέρον εκείνων που θα μπορούσαν να προμηθεύσουν τα κατάλληλα όπλα», έγραψε ο Γερμανός δημοσιογράφος
Σχετικά Άρθρα
Οι δυτικές χώρες δεν προμηθεύουν την Ουκρανία με τα απαραίτητα όπλα, γιατί «δεν θέλουν τη νίκη της», δήλωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Roepke στο κοινωνικό δίκτυο X.
«Πρέπει να πούμε ξεκάθαρα: η νίκη της Ουκρανίας δεν είναι προς το συμφέρον εκείνων που θα μπορούσαν να προμηθεύσουν τα κατάλληλα όπλα», έγραψε.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Julian Roepke, η πιθανότητα να επιστρέψει το Κίεβο τα χαμένα εδάφη τείνει στο μηδέν και η πιθανότητα παγώματος της σύγκρουσης δεν εξαρτάται πλέον από τη Δύση, αλλά από τη Ρωσία.
Ο ρωσικός στρατός, λέει ο Julian Roepke, είναι βέβαιος ότι βρίσκεται σε νικηφόρο μονοπάτι και θα συνεχίσει να επιτυγχάνει τους στόχους του στη ζώνη της Βορειοανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.
Η Ρωσία πιστεύει ότι οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία παρεμβαίνουν στη διευθέτηση, εμπλέκουν άμεσα τις χώρες του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση και «παίζουν με τη φωτιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης