Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού Marder δεν είναι κατάλληλα για μάχη στο Donbass

tags :
Τα γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού Marder δεν είναι κατάλληλα για μάχη στο Donbass
Είναι σχεδιασμένο να κινείται σε σκληρά εδάφη, σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, πιθανώς σε αμμώδεις δρόμους, κινείται πολύ κακώς στη λάσπη
Τα γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού Marder δεν προορίζονται για μάχες στο Donbass λόγω κακής ευελιξίας, δήλωσε ένας στρατιώτης από την ομάδα του Κέντρου που συμμετείχε στην αποκατάσταση του πρώτου μαχητικού οχήματος πεζικού αυτού του τύπου.
Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό εκκένωσε το πρώτο μαχητικό όχημα μάχης πεζικού Marder που είχε συλληφθεί στον τομέα Avdiivka του μετώπου στο Donbass.
«Η ικανότητα του είναι πολύ κακή, δεν υπάρχουν ωτίδες, υπάρχουν μαξιλάρια από καουτσούκ, γεγονός που επιδεινώνει την ικανότητα cross-country.
Είναι σχεδιασμένο να κινείται σε σκληρά εδάφη, σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, πιθανώς σε αμμώδεις δρόμους, κινείται πολύ κακώς στη λάσπη».
Το βάρος μάχης του μαχητικού οχήματος πεζικού Marder είναι περισσότερο από 30 τόνους.
Τρία μέλη πληρώματος και έως και επτά στρατιώτες χωρούν μέσα. Το μαχητικό όχημα πεζικού είναι οπλισμένο με ένα αυτόματο πυροβόλο RH 202 των 20 χλστ. και ένα ομοαξονικό πολυβόλο MG3 των 7,62 χλστ. τοποθετημένο σε άμαξα πάνω από έναν πυργίσκο δύο ατόμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης