Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kartapolov (Δούμα - Ρωσία): Ύπουλοι οι Ουκρανοί - Οι επιθέσεις με drones θα σταματήσουν όταν πέσει το Κιέβο

Kartapolov (Δούμα - Ρωσία): Ύπουλοι οι Ουκρανοί - Οι επιθέσεις με drones θα σταματήσουν όταν πέσει το Κιέβο
Σχετικά Άρθρα
Oι επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας, θα σταματήσουν μόνο όταν καταληφθεί το Κίεβο, εκτίμησε ο Andrei Kartapolov, επικεφαλής της επιτροπής άμυνας της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου.
Ο Ρώσος αξιωματούχος κατηγόρησε την Ουκρανία για την πραγματοποίηση "τρομοκρατικών" επιθέσεων, χαρακτηρίζοντάς την "άθλιο εχθρό" που χτυπά τη Ρωσία "στα κρυφά".

Ύπουλοι οι Ουκρανοί

«Όταν καταλάβουμε το Κίεβο, τότε η ανομία με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα τελειώσει.
Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσουμε να αποκρούουμε αυτές τις κατάπτυστες τρομοκρατικές ακροβασίες ως μέρος των καθημερινών μας δραστηριοτήτων», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ ύπουλο εχθρό, ο οποίος δεν πολεμάει με παραδοσιακές μεθόδους, αλλά έχει συνηθίσει να χτυπάει κρυφά.
Εξάλλου, τι είναι ένα χτύπημα στην Yelabuga;
Δεν είναι χτύπημα σε στρατιωτική ή βιομηχανική εγκατάσταση, αλλά χτύπημα σε ξενώνα.
Είναι πάντα πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν τρομοκράτη από ό,τι έναν συνηθισμένο εχθρό.
Αλλά θα το κάνουμε», διαμήνυσε.

Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων

Η Ουκρανία έπληξε ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ρωσίας με drone σε απόσταση 1.300 χιλιομέτρων από τη γραμμή του μετώπου και ανακοίνωσε ότι προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε έναν ακόμη στρατιωτικό στόχο.

Ουκρανικά drones έπληξαν στόχους στη Δημοκρατία του Ταταρστάν, μια βιομηχανική περιοχή νοτιοανατολικά της Μόσχας, σήμερα τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες, δήλωσε ο επικεφαλής της Rustam Minikhanov.
Η Ρωσία επεσήμανε ότι αναχαίτισε ουκρανικό drone κοντά στο διυλιστήριο Taneco της πετρελαϊκής εταιρείας Tatneft, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, στην πόλη Νιζνεκάμσκ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA.
Επίσης, δύο drones έπληξαν κοιτώνα εργατών στην ειδική οικονομική ζώνη Alabuga, κοντά στη Yelabuga, με ρωσικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά τραυματίες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης