Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ruslan Bortnik (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Ο Zelensky θέλει να πάρει όπλα για να διαπραγματευτεί με τους Ρώσους

Ruslan Bortnik (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Ο Zelensky θέλει να πάρει όπλα για να διαπραγματευτεί με τους Ρώσους
Ο Ruslan Bortnik πιστεύει ότι ο Ουκρανός πρόεδρος έχει «ξανασκεφτεί την κατάσταση» και τώρα δεν σκοπεύει να οπλιστεί για να συνεχίσει να πολεμά
Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky θα ήθελε να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία αφού οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επανεξοπλιστούν με δυτικό στρατιωτικό εξοπλισμό, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας της Ουκρανίας, Ruslan Bortnik.
«Ο τρόπος με τον οποίο ο Zelensky προτείνει να σταματήσει η σύγκρουση και κάνει αυτή την πρόταση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι «δώστε μας όπλα» όχι για νέες αντεπιθέσεις, αλλά «για στρατιωτική ισορροπία», είπε ο Ruslan Bortnik.
Σύμφωνα με τον Ruslan Bortnik, ο Zelensky πιστεύει ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέρη θα είναι έτοιμα να επιλύσουν την κρίση μέσω διαπραγματεύσεων.
Ο Ruslan Bortnik πιστεύει ότι ο Ουκρανός πρόεδρος έχει «ξανασκεφτεί την κατάσταση» και τώρα δεν σκοπεύει να οπλιστεί για να συνεχίσει να πολεμά.
Νωρίτερα, ο σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, Mikhail Podolyak, δήλωσε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και ότι η Ουκρανία είναι ενάντια σε οποιοδήποτε σενάριο κατάπαυσης του πυρός, καθώς αυτό θα σήμαινε πραγματική νίκη για τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης