Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Ρωσία): Τα ίχνη της επίθεσης στη Μόσχα οδηγούν στις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας

Patrushev (Ρωσία): Τα ίχνη της επίθεσης στη Μόσχα οδηγούν στις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας
Είναι γνωστό ότι το καθεστώς του Κιέβου ελέγχεται πλήρως από τις ΗΠΑ υποστήριξε ο γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Τα ίχνη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall οδηγούν στις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας υποστήριξε ο Nikolai Patrushev, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος ωστόσο υπογράμμισε πως είναι γνωστό ότι το καθεστώς του Κιέβου ελέγχεται πλήρως από τις ΗΠΑ.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των γραμματέων των Συμβουλίων Ασφαλείας των κρατών – μελών της Κοινοπολιτείας, ο Patrushev υποστήριξε ότι προσπαθούν να επιβάλλουν την εκδοχή ότι την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα την πραγματοποίησαν μέλη του Ισλαμικού Κράτους, και όχι οι αρχές της Ουκρανίας.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Patrushev υπογράμμισε πως αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι να άμεσα να προσδιοριστούν οι «πελάτες και οι χορηγοί» αυτού του εγκλήματος.
«Τα ίχνη οδηγούν στις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.
Όλοι γνωρίζουν πως το καθεστώς του Κιέβου ελέγχεται πλήρως από τις ΗΠΑ» τόνισε ο Patrushev, αναφέροντας πως το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις δημιουργήθηκαν από τις ΗΠΑ.
Μάλιστα, ο Patrushev υπενθύμισε ότι οι άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, καθώς και οι συνεργοί τους, συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν τα σύνορα, όπου, όπως είπε, «ετοιμαζόταν παράθυρο για διέλευση» από την ουκρανική πλευρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης