Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Η ανατολική και νότια Ουκρανία θα γίνει Ρωσική - Οι στρατιώτες της Δύσης θα σκοτωθούν

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Η ανατολική και νότια Ουκρανία θα γίνει Ρωσική - Οι στρατιώτες της Δύσης θα σκοτωθούν
Οι στρατιώτες της Δύσης θα σκοτωθούν άμεσα, σύμφωνα με τον Douglas McGregor
Ο ρωσικός στρατός θα αναγκαστεί να φτάσει στα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας εάν οι ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι έτοιμες για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
"Όλα θα τελειώσουν όταν η Οδησσός, το Kharkiv και το μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής Ουκρανίας θα τεθούν υπό ρωσικό έλεγχο.
Τότε θα τεθεί το ερώτημα εάν η Ρωσία θα βρει αυτούς με τους οποίους μπορεί να διαπραγματευτεί.
Εάν οι κυβερνήσεις στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη δεν έχουν αλλάξει τότε οι Ρώσοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να πάνε πιο δυτικά», ισχυρίζεται ο Douglas McGregor.
Ο Αμερικανός Συνταγματάρχης τόνισε επίσης ότι οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ έχουν αρχίσει ολοένα και περισσότερο να μιλούν για τη δυνατότητα αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, καθώς συνειδητοποιούν την αναπόφευκτη κατάρρευση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Πρόσθεσε ο Douglas McGregor, ότι το ξένο σώμα αναμένεται να καταστραφεί άμεσα.
"Δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν ότι μόλις περάσουν τα ουκρανικά σύνορα, θα δεχτούν επίθεση.
Οι Ρώσοι μπορούν να τους δουν, να τους στοχοποιήσουν και να τους καταστρέψουν", κατέληξε ο Douglas McGregor.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης