Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βαρυσήμανη παρέμβαση Putin: Η Ρωσία αναγκάστηκε να πάρει τα όπλα για να προστατεύσει τον λαό και το μέλλον της

Βαρυσήμανη παρέμβαση Putin: Η Ρωσία αναγκάστηκε να πάρει τα όπλα για να προστατεύσει τον λαό και το μέλλον της
«Όλοι καταλαβαίνουν σε ποιες συνθήκες ζούμε», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος
Η Ρωσία αναγκάστηκε να πάρει τα όπλα για να προστατεύσει τον λαό της, το μέλλον και την κυριαρχία της, τόνισε ο Ρώσος ηγέτης Vladimir Putin μιλώντας στο 12ο συνέδριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Συνδικάτων.
«Όλοι καταλαβαίνουν σε ποιες συνθήκες ζούμε.
Βρισκόμαστε σε μια θέση στην οποία η χώρα αναγκάζεται να προστατεύσει τα συμφέροντά της με όπλα, τους ανθρώπους της, το μέλλον της, την κυριαρχία της», σημείωσε.
Αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα, τόνισε πως οι εγκέφαλοι πίσω από αυτή ήθελαν πάνω απ' όλα να βλάψουν την ενότητα της Ρωσίας.
«Έχουμε όλους τους λόγους να πιστεύουμε ότι ο κύριος στόχος των εγκέφαλων πίσω από τη φρικτή δολοφονική τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα ήταν ακριβώς να βλάψει την ενότητά μας.
Κανένας άλλος στόχος δεν είναι καν διακριτός», πρόσθεσε.

Επιταχυνόμενη βιομηχανική ανάπτυξη στη Ρωσία

Η Ρωσία μπορεί και θα παράγει η ίδια τα απαραίτητα αγαθά, τόνισε κατά τα άλλα ο Ρώσος πρόεδρος.
Πρόσθεσε ότι τα επόμενα έξι χρόνια θα πρέπει να είναι μια περίοδος επιταχυνόμενης βιομηχανικής ανάπτυξης στη Ρωσία.
Σημείωσε επίσης ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να αυξηθεί η παραγωγικότητα της εργασίας, να εκσυγχρονιστεί η βιομηχανία, το αγροτοβιομηχανικό συγκρότημα, ο τομέας των υπηρεσιών και πολλοί άλλοι τομείς της οικονομίας και της κοινωνικής σφαίρας χρησιμοποιώντας ψηφιακές τεχνολογίες, αυτοματισμούς παραγωγής και σύγχρονες διαδικασίες διαχείρισης.
Ταυτόχρονα, ο Putin τόνισε ότι η διεύρυνση του τεχνολογικού και βιομηχανικού δυναμικού της χώρας και η ενίσχυση της οικονομίας της θα πρέπει να μετατραπεί σε αύξηση των μισθών και της ευημερίας των Ρώσων. Επισήμανε ότι το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ της Ρωσίας αυξάνεται: το 2022 ήταν 38,5% και πέρυσι - 40,7%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης