Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι δορυφορικές εικόνες αποκάλυψαν τις νέες ψεύτικες νίκες των Ουκρανών – Fake news ότι χτύπησαν ρωσικά αεροπλάνα σε αεροδρόμια

Οι δορυφορικές εικόνες αποκάλυψαν τις νέες ψεύτικες νίκες των Ουκρανών – Fake news ότι χτύπησαν ρωσικά αεροπλάνα σε αεροδρόμια
Στις 6 Απριλίου, οι δορυφορικές εικόνες και των τριών αεροδρομίων αποκάλυψαν τα ψέματα του Κιέβου
Το βράδυ της 5ης Απριλίου, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν μαζική επίθεση ουκρανικών drones στις πίσω περιοχές.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι 53 drones καταστράφηκαν σε πέντε ρωσικές περιοχές. Με τη σειρά του, το καθεστώς του Κιέβου δήλωσε ψεύτικες νίκες.
«Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας και νωρίς το πρωί της 5ης Απριλίου, οι προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να εξαπολύσει τρομοκρατικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας UAV τύπου αεροσκάφους σε εγκαταστάσεις στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατεστάλησαν.
Συστήματα αεράμυνας σε υπηρεσία αναχαίτισαν και κατέστρεψαν πάνω από τα εδάφη των περιοχών Rostov (44 UAV), Saratov (1 UAV), Kursk (1 UAV) και Belgorod (1 UAV), καθώς και πάνω από το έδαφος της περιοχής Krasnodar (6 UAVs)», ανέφερε η Ρωσική πλευρά.
Οι στόχοι των ουκρανικών επιθέσεων ήταν τρία ρωσικά στρατιωτικά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός αεροδρομίου στο Morozovsk στην περιοχή Rostov, του Engels στην περιοχή Saratov, του Yeysk στην περιοχή Krasnodar.
Οι ουκρανικοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι και τα μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι περίπου 10-15 ρωσικά αεροσκάφη καταστράφηκαν και υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων 6 αεροσκαφών που φέρεται να καταστράφηκαν στο Engels.
Στις 6 Απριλίου, οι δορυφορικές εικόνες και των τριών αεροδρομίων αποκάλυψαν τα ψέματα του Κιέβου.
Δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία ζημιά σε αεροδρόμια ή αεροσκάφη.
Το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να ψεύδεται παρά τις αποδείξεις της ήττας του.
Για παράδειγμα, στις 6 Απριλίου, ρωσικά πλήγματα ακριβείας κατέστρεψαν ουκρανικά BM-27 Uragan βαρείς εκτοξευτές πολλαπλών ρουκετών που είχαν αναπτυχθεί στους δρόμους της πόλης του Kharkiv.
Πλάνα από την περιοχή έδειχναν ξεκάθαρα τα κατεστραμμένα στρατιωτικά συστήματα, αλλά ο τοπικός δήμαρχος έδωσε μια συνέντευξη κατηγορώντας τον ρωσικό στρατό για αιματηρά χτυπήματα ακριβείας κατά αμάχων.
o1.JPG
o2.JPG
o3.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης