Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοβαρό πλήγμα για τους Ουκρανούς: Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε Vampire MLRS που βομβαρδίζει την περιοχή Belgorod

Σοβαρό πλήγμα για τους Ουκρανούς: Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε Vampire MLRS που βομβαρδίζει την περιοχή Belgorod
Οι ενέργειες αποτελούν μέρος εκτεταμένων επιχειρήσεων για την εξουδετέρωση της απειλής που θέτει τα ουκρανικά στρατεύματα που πραγματοποιούν βομβαρδισμούς ρωσικών κατοικημένων περιοχών σε παραμεθόριες περιοχές
Μονάδες πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέστρεψαν επιτυχώς το εχθρικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Vampire (MLRS) Τσεχικής παραγωγής, που χρησιμοποιήθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) για επιθέσεις στο έδαφος της περιοχής Belgorod.
Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, οι ακριβείς συντεταγμένες της θέσης του ουκρανικού MLRS αναγνωρίστηκαν από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών και στη συνέχεια το αντικείμενο χτυπήθηκε με το σύστημα Grad.
Το αποτελεσματικό έργο του ρωσικού πυροβολικού επεκτάθηκε και στην καταστροφή καμουφλαρισμένων θέσεων βολής και αποθηκών πυρομαχικών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι ενέργειες αποτελούν μέρος εκτεταμένων επιχειρήσεων για την εξουδετέρωση της απειλής που θέτει τα ουκρανικά στρατεύματα που πραγματοποιούν βομβαρδισμούς ρωσικών κατοικημένων περιοχών σε παραμεθόριες περιοχές.
Η εξόντωση του Τσεχικού MLRS αντιπροσωπεύει μια σημαντική επιτυχία στη μείωση της απειλής του πυροβολικού στην περιοχή του Μπέλγκοροντ και καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα του ρωσικού στρατού στον εντοπισμό και την καταστροφή εχθρικών όπλων πυρός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης