Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάζα: Το Ιράν αποκλείει την αποστολή «εθελοντών» στο πλευρό της Hamas - Αρνείται άμεση εμπλοκή στον πόλεμο

Γάζα: Το Ιράν αποκλείει την αποστολή «εθελοντών» στο πλευρό της Hamas - Αρνείται άμεση εμπλοκή στον πόλεμο
«Να είστε βέβαιοι ότι αν ήταν δυνατό να στείλουμε νεαρούς άνδρες στην Παλαιστίνη, θα είχε γίνει πριν το πείτε εσείς», τόνισε με νόημα ο ανώτατος θρησκευτικοπολιτικός ηγέτης
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Ayatollah Ali Khamenei υποστηρίζει ότι η ανάπτυξη «εθελοντών» στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη δεν είναι δυνατή, καταδεικνύοντας ότι η Τεχεράνη δεν επιδιώκει άμεση χερσαία ανάμειξη στον πόλεμο της Γάζας.
Ο ανώτατος θρησκευτικοπολιτικός ηγέτης του Ιράν προέβη στις σχετικές διαβεβαιώσεις, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με φοιτητές.
«Να είστε βέβαιοι ότι αν ήταν δυνατό να στείλουμε νεαρούς άνδρες στην Παλαιστίνη, θα είχε γίνει πριν το πείτε εσείς», τόνισε με νόημα ο Khamenei.
Τα σχόλιά του ήρθαν ως απάντηση σε ερώτηση ενός από τους φοιτητές.
Πολλοί Ιρανοί σκληροπυρηνικοί έχουν δηλώσει ότι είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους στη Γάζα στον αγώνα τους ενάντια στο Ισραήλ.
Ιρανοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Khamenei, ορκίστηκαν αντίποινα για την επίθεση της περασμένης εβδομάδας που σκότωσε δύο Ιρανούς στρατηγούς, μέλη της στρατιωτικής τους αντιπροσωπείας στη Συρία.
Από την πλευρά του, το Ισραήλ έχει διαμηνύσει ότι θα απαντήσει σε πιθανά αντίποινα της Τεχεράνης με αναλογικό τρόπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης