Τελευταία Νέα
Διεθνή

Blackstone: Εξαγορά της εταιρείας ακινήτων AIR Communities – Στα 10 δισ. δολ. το αντίτιμο

Blackstone: Εξαγορά της εταιρείας ακινήτων AIR Communities – Στα 10 δισ. δολ. το αντίτιμο
Η τελευταία αυτή κίνηση από πλευράς Blackstone στον στεγαστικό κλάδο έρχεται λίγους μήνες μετά τη συμφωνία για την εξαγορά της Trincon έναντι 3,5 δισ. δολαρίων
Στην εξαγορά της εταιρείας Apartment Income REIT, γνωστή ως AIR Communities, έναντι 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων προχωρά η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, Blackstone.
Πρόκειται για εταιρεία ενοικίασης ιδιωτικών κατοικιών, με το deal να περιλαμβάνει εξαγορά στην τιμή των 39,12 δολαρίων ανά μετοχή, με premium 25% από το τελευταίο κλείσιμο στα 31,35 δολάρια την Παρασκευή. Οι μετοχές της REIT σημείωσαν άλμα 23,64% κατά την προχρηματιστηριακή διαπραγμάτευση.
Η τελευταία αυτή κίνηση από πλευράς Blackstone στον στεγαστικό κλάδο έρχεται λίγους μήνες μετά τη συμφωνία για την εξαγορά της Trincon έναντι 3,5 δισ. δολαρίων.
Ένας από τους κορυφαίους επενδυτές στον τομέα των ακινήτων, η Blackstone έχει στρέψει την προσοχή της στις ενοικιαζόμενες κατοικίες, ποντάροντας στην αναβίωσή τους, καθώς η προσφορά διαμερισμάτων στις ΗΠΑ αναμένεται να μειωθεί εν μέσω επιβράδυνσης των κατασκευών.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης