Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Μακελειό από πυροβολισμούς στο Las Vegas - Τουλάχιστον τρεις νεκροί, αναφορές για πολλούς τραυματίες

ΗΠΑ: Μακελειό από πυροβολισμούς στο Las Vegas - Τουλάχιστον τρεις νεκροί, αναφορές για πολλούς τραυματίες
Άνδρας φέρεται να άνοιξε πυρ σε γραφείο δικηγορικής εταιρείας στο Las Vegas
Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε σήμερα 8/4 στις ΗΠΑ καθώς ένας ένοπλος άνδρας πυροβόλησε δύο ανθρώπους πριν τελικά στρέψει το όπλο στον εαυτό του, σε δικηγορικό γραφείο στο Summerlin του Las Vegas, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


«Διερευνούμε έναν πυροβολισμό μέσα σε μια επιχείρηση κοντά στο Pavilion Center Drive και το Charleston», ανέφερε σχετικά η Μητροπολιτική Αστυνομία του Las Vegas.
Ειδικότερα, οι πυροβολισμοί φέρεται να σημειώθηκαν στο Prince Law Group, μια δικηγορική εταιρεία.
Η τοπική αστυνομία έλαβε κλήση για πυροβολισμούς λίγο μετά τις 10 το πρωί μέσα στο κτήριο της εν λόγω εταιρείας.
«Όλοι οι δρόμοι κοντά στην Charleston Blvd. και το Pavilion Center Dr. Αυτό περιλαμβάνει την Charleston Blvd και προς τις δύο κατευθύνσεις από το Red Rock Dr. πέρα από το Pavilion Center Dr. Avoid Area», εξήγησαν οι τοπικές αρχές.
Ακολούθως, ένας κάτοικος που μένει κοντά στο σημείο του πυροβολισμού μοιράστηκε το περιστατικό σε ένα live Instagram, ενώ έκανε λόγο για μια «τεταμένη» κατάσταση.


Ανέφερε ότι το LVMPD, τα αυτοκίνητα του FbI, η Ομάδα Διάσωσης του Las Vegas και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας Clark ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κατάσταση.
Πάντως, η αστυνομία έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή λόγω της έντονης αστυνομικής παρουσίας και στο επίμαχο τρτράγωνο έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγω για αρκετούς, ακόμη, τραυματίες, εκτός από τους τρεις νεκρούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης