Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιθέσεις drones στο αεροπορικό εκπαιδευτικό κέντρο Borisoglebsk στην περιοχή Voronezh

Επιθέσεις drones στο αεροπορικό εκπαιδευτικό κέντρο Borisoglebsk στην περιοχή Voronezh
Η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό επεισόδιο όταν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτέθηκαν στο εκπαιδευτικό κέντρο αεροπορίας Chkalov που βρίσκεται στο Borisoglebsk.

Στο κανάλι του στο Telegram, ο επικεφαλής της περιοχής Voronezh Alexander Gusev ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέστρεψαν ένα drone, η απειλή του οποίου καταγράφηκε νωρίτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από την Κεντρική Διεύθυνση του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Περιφέρειας Voronezh, προειδοποίηση κινδύνου ανακοινώθηκε στη 01:31 ώρα Μόσχας, ωστόσο, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Baza, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό επεισόδιο όταν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτέθηκαν στο εκπαιδευτικό κέντρο αεροπορίας Chkalov που βρίσκεται στο Borisoglebsk.
Το πρώτο drone χτύπησε την πρόσοψη του κτιρίου του εκπαιδευτικού κέντρου στον τέταρτο όροφο περίπου στις τρεις η ώρα τα ξημερώματα. Μία ώρα μετά την πρώτη επίθεση, ένα δεύτερο drone χτύπησε το κτίριο.
Ως αποτέλεσμα αυτών των επιθέσεων, το κτίριο του εκπαιδευτικού κέντρου υπέστη ζημιές, ειδικότερα, καταστράφηκε η πρόσοψη και τα τζάμια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης