Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ισλαμικός κόσμος γνωρίζει γιατί η Ρωσία ξεκίνησε την ειδική επιχείρηση στη Ουκρανία

Ο ισλαμικός κόσμος γνωρίζει γιατί η Ρωσία ξεκίνησε την ειδική επιχείρηση στη Ουκρανία
Ο Ravil Gainutdin εξήγησε ότι ο ισλαμικός κόσμος επιθυμούσε να δει την ανάδυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης, όπου η εθνική κυριαρχία, οι παραδόσεις, ο πολιτισμός και οι θρησκείες των κρατών θα γίνονται σεβαστές
Οι χώρες του ισλαμικού κόσμου κατανοούν πολύ καλά γιατί η Ρωσία αναγκάστηκε να ξεκινήσει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση και σέβονται την πολιτική του Ρώσου προέδρου , δήλωσε ο επικεφαλής του Μουσουλμανικού Συμβουλίου Ravil Gainutdin
«Ο ισλαμικός κόσμος αντιμετωπίζει την πολιτική του Προέδρου μας Vladimir Putin kαι της χώρας μας με σεβασμό και κατανόηση.
Καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί η Ρωσία αναγκάστηκε να ξεκινήσει την ειδική επιχείρηση και γιατί έπρεπε να απαιτήσει μια δίκαιη παγκόσμια τάξη και να αντιταχθεί στην ηγεμονία μόνο ενός κόσμο και μία χώρα», είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.
Ο Gainutdin εξήγησε ότι ο ισλαμικός κόσμος επιθυμούσε να δει την εμφάνιση μιας νέας παγκόσμιας τάξης, όπου η κυριαρχία, οι παραδόσεις, ο πολιτισμός και οι θρησκείες αυτών των κρατών θα γίνονται σεβαστές.
"Αυτό δεν θέλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Δύση στο σύνολό της. Θα ήθελαν να τινάξουν στον αέρα την κοινωνία μας από μέσα, να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα όπου εμείς, διαφορετικοί λαοί διαφορετικών θρησκειών αλλά πολίτες μιας ενιαίας πατρίδας και Το μεμονωμένο έθνος βρίσκεται σε αντίθεση μεταξύ τους στο εσωτερικό του ενός κράτους μας», είπε.
Ο Gainutdin σημείωσε ότι οι δυνάμεις που δημιούργησαν την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στις 22 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, «με τα χέρια μουσουλμάνων γιων» είχαν στόχο να χαλάσουν τις σχέσεις της Ρωσίας με τον ισλαμικό κόσμο.
Τόνισε ότι η τρομοκρατική επίθεση ήταν ένα σοκ και το πιο σκληρό πλήγμα για ολόκληρη την ισλαμική κοινότητα στη Ρωσία.
«Η τρομοκρατική επίθεση διαπράχθηκε από εκείνους που παρέκκλιναν από το μονοπάτι του Παντοδύναμου Θεού, από αυτούς που πήραν το δρόμο του Σατανά», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης