Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κινέζοι εμπειρογνώμονες: Δέος από τη νέα ρωσική «υπερβόμβα» - Μοιραία απειλή για τους Ουκρανούς η ασταμάτητη FAB-3000

Κινέζοι εμπειρογνώμονες: Δέος από τη νέα ρωσική «υπερβόμβα» - Μοιραία απειλή για τους Ουκρανούς η ασταμάτητη FAB-3000
Η Ρωσία ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή βομβών που αποτελούν μοιραία απειλή για τον ουκρανικό στρατό, μετέδωσε το Κινεζικό Εθνικό Ραδιόφωνο
Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες τονίζουν ότι η Ουκρανία δεν έχει τίποτα διαθέσιμο για να αντιμετωπίσει τις ρωσικές βόμβες FAB-3000 και ισχυρίζονται ότι το νέο βλήμα μπορεί να παίξει κρίσιμο ρόλο στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
Η Ρωσία ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή βομβών που αποτελούν μοιραία απειλή για τον ουκρανικό στρατό, μετέδωσε το Κινεζικό Εθνικό Ραδιόφωνο.
«Αφού η Ρωσία είχε βελτιώσει τη βόμβα FAB-3000 με μια μονάδα διόρθωσης, η καταστροφική της δύναμη έγινε ακόμη πιο τρομερή. Το κέλυφος δικαιολογεί πλήρως το όνομά του ως υπερβόμβα», δήλωσε ο στρατιωτικός παρατηρητής Shao Yunling.
Το όπλο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ασταμάτητο συγκριτικά τρέχουσες άμυνες του Κιέβου.
«Η αεράμυνα που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ουκρανία είναι ανίκανη να αναχαιτίσει αυτές τις «υπερβόμβες», πράγμα που σημαίνει ότι τα χερσαία στρατεύματα του Κιέβου είναι εντελώς ευάλωτα σε αυτές τις οβίδες», πρόσθεσε ο Shao Yunling.
Πιστεύει ότι το FAB-500 θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση και θα αποτελέσει μοιραία απειλή για την Ουκρανία.
Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι η μαζική παραγωγή βομβών FAB-3000 ξεκίνησε αυτό το χειμώνα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης