Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εύσημα Putin στους κατασκευαστές των συστημάτων αεράμυνας Iskander-M και Pantsir - Ενίσχυσαν τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία

Εύσημα Putin στους κατασκευαστές των συστημάτων  αεράμυνας Iskander-M και Pantsir - Ενίσχυσαν τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σημείωσε ότι τα πυραυλικά συστήματα και τα οχήματα μάχης της εταιρείας  ενισχύουν στην αξιοπιστία των επιχειρήσεων στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin συνεχάρη τους δημιουργούς των συστημάτων αεράμυνας Iskander-M και Pantsir, JSC High-Precision Complexes, για τη 15η επέτειό από την παραγωγή τους.
Σημείωσε ότι τα πυραυλικά συστήματα και τα οχήματα μάχης που δημιούργησαν ενισχύουν στην αξιοπιστία των επιχειρήσεων στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου την Τρίτη 9 Απριλίου 2024.
«Είναι σημαντικό η ομάδα των επιστημόνων να εξελίσσει τις υπέροχες παραδόσεις των προκατόχων της, εισάγοντας ενεργά τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες και πολλές υποσχόμενες λύσεις.
Σήμερα, τα σύγχρονα, ισχυρά πυραυλικά συστήματα, εδάφους και αερομεταφερόμενα, οχήματα μάχης που δημιουργήσατε βοηθούν τους ήρωές μας να εκτελούν επαρκώς τα καθήκοντά τους κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (στην Ουκρανία)», αναφέρεται στο μήνυμα.
Ο Πρόεδρος της Ρωσία σημείωσε ότι το προσωπικό μπορούν να είναι περήφανοι για την ιστορία των προϊόντων που αποτελούν μέρος των της Αμυντικής Βιομηχανίας Οπλων Υψηλής Ακρίβειας και για τις γενιές ταλαντούχων εργαζομένων που συνέβαλαν στην ενίσχυση του βιομηχανικού και αμυντικού δυναμικού της Ρωσίας.
Υπενθύμισε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων μπόρεσαν να ξεκινήσουν γρήγορα την παραγωγή μιας καινοτόμου εξοπλισμού και τα άρματα μάχης T -34.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης