Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανοί εθελοντές εκπαιδεύονται στο Κίεβο από το Τάγμα Azov

Ουκρανοί εθελοντές εκπαιδεύονται στο Κίεβο από το Τάγμα Azov
Η 3η Ταξιαρχία έχει ξεκινήσει την στρατολόγηση νέων μελών καθώς, πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος Zelensky προειδοποίησε πως η χώρα του «θα χάσει τον πόλεμο», αν δεν φθάσει η αμερικανική στρατιωτική βοήθεια
Εικόνες από την σκληρή εκπαίδευση των εθελοντών της 3ης Ταξιαρχίας Εφόδου (3rd Assault Brigade), στο Κίεβο, έδωσε στη δημοσιότητα το Associated Press.
H 3η Ταξιαρχία των ουκρανικών χερσαίων δυνάμεων σχηματίστηκε το 2022, από τη συγχώνευση των μονάδων του τάγματος Αζόφ (Azov).
Το Τάγμα είναι στρατιωτική μονάδα και πρώην παραστρατιωτική οργάνωση, αποτελούμενη από Ουκρανούς εθελοντές, που γενικά χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιάς και νεοναζιστικής ιδεολογίας.
Συνιστά ειδικό τμήμα της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας.
Η 3η Ταξιαρχία έχει ξεκινήσει την στρατολόγηση νέων μελών καθώς, πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος Zelensky προειδοποίησε πως η χώρα του «θα χάσει τον πόλεμο», αν δεν φθάσει η αμερικανική στρατιωτική βοήθεια.
ΟΙ ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν έλλειψη πυρομαχικών, η οποία προστίθεται στη σωματική και ψυχική κόπωση των στρατιωτών της στο μέτωπο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης