Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Δεν θα υπάρξει καμία μεγάλη αντεπίθεση από την Ουκρανία... είναι σαν ένα τουβλάκι Jenga που πέφτει

Scott Ritter (πρώην CIA): Δεν θα υπάρξει καμία μεγάλη αντεπίθεση από την Ουκρανία... είναι σαν ένα τουβλάκι Jenga που πέφτει
«Η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης» τονίζει ο πρώην αξιωματικός της CIA
O Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky συνεχίζει να ζητά μεγαλύτερη στρατιωτική ενίσχυση από τη Δύση.
Είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild την Τρίτη ότι χρειάζεται προηγμένα όπλα για μια νέα αντεπίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων.
Τους ισχυρισμούς Zelensky αποδομεί ο πρώην αξιωματικός της CIA και παλιός επιθεωρητής όπλων του OHE Scott Ritter, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει «μεγάλη ουκρανική αντεπίθεση», καθώς η Ρωσία έχει «αλλάξει εντελώς το παιχνίδι» στο πεδίο της μάχης.
«Η Ρωσία είναι πολύ δυνατή, στιβαρή και δεν κινδυνεύει να καταρρεύσει.
Η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και οικονομικά, πολιτικά.
Η Ρωσία έχει διαλύσει την ενεργειακή υποδομή του καθεστώτος του Κιέβου, γεγονός που σημαίνει επικείμενη κατάρρευση της αμυντικής βιομηχανίας», επισήμανε ο Ritter.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποιούν μαζικές επιδρομές ακριβείας χρησιμοποιώντας όπλα μεγάλης εμβέλειας από τον αέρα και τη θάλασσα, καθώς και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, σε εγκαταστάσεις καυσίμων και ενέργειας στην Ουκρανία.
Πρόσθεσε ότι η δομή του ουκρανικού «Jenga» πρόκειται «να καταρρεύσει και αυτό θα συμβεί νωρίτερα παρά αργότερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης