Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, Eisenhower, κατευθύνεται προς τη Μέση Ανατολή εν όψει χτυπήματος του Ιράν κατά του Ισραήλ

Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, Eisenhower, κατευθύνεται προς τη Μέση Ανατολή εν όψει χτυπήματος του Ιράν κατά του Ισραήλ
Μεταφέρουμε πρόσθετα μέσα στην περιοχή για να ενισχύσουμε τις περιφερειακές δυνάμεις αποτροπής και να αυξήσουμε την προστασία για τις θέσεις των ΗΠΑ στην περιοχή, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος
Ο αμερικανικός στρατός μεταφέρει πρόσθετα μέσα στη Μέση Ανατολή για να ενισχύσει την αποτροπή του ενόψει των ιρανικών αντιποίνων κατά του Ισραήλ, δήλωσε στο Sputnik Αμερικανός αξιωματούχος.
Μεταφέρουμε πρόσθετα μέσα στην περιοχή για να ενισχύσουμε τις περιφερειακές δυνάμεις αποτροπής και να αυξήσουμε την προστασία για τις θέσεις των ΗΠΑ στην περιοχή.
Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες να προσθέσουμε αυτή τη στιγμή», είπε ο αξιωματούχος όταν ρωτήθηκε σχετικά με αναφορές ότι το αεροπλανοφόρο USS Dwight Eisenhower πλέει βόρεια μέσω της Ερυθράς Θάλασσας σε μια κίνηση αποτροπής.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κίνηση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου προς το Ισραήλ έχει σκοπό να είναι μια επίδειξη αποτροπής κατά του Ιράν.
Σύμφωνα με το Axios, η Τεχεράνη προειδοποίησε την Ουάσιγκτον ότι θα επιτεθεί στις αμερικανικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν σε μια στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης