Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kimakovsky (σύμβουλος Pushilin): Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν την ευκαιρία να χτίσουν το πρώτο κλιμάκιο της άμυνας στο Donetsk

Kimakovsky (σύμβουλος Pushilin): Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν την ευκαιρία να χτίσουν το πρώτο κλιμάκιο της άμυνας στο Donetsk
Σύμφωνα με τον Igor Kimakovsky , η μηχανική υποστήριξη του ουκρανικού στρατού σήμερα δεν είναι η καλύτερη και "χτίζουν ό,τι μπορούν"
ουκρανικά στρατεύματα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk έχασαν την ευκαιρία να χτίσουν το πρώτο κλιμάκιο άμυνας στη γραμμή επαφής μάχης και εμπλέκονται στη δεύτερη και τρίτη γραμμή άμυνας, και τα ρωσικά στρατεύματα βρήκαν «τα εργαλεία» για να εισβάλουν σε εχθρικές οχυρωμένες περιοχές, τόνισε ο Igor Kimakovsky, σύμβουλος του επικεφαλής του DPR Denis Pushilin.
Ναι, τα ουκρανικά στρατεύματα ξέρουν πώς να σκάβουν.
Αλλά στη γραμμή μάχης δεν μπορούν πλέον να χτίσουν το πρώτο κλιμάκιο.
Τα αναγνωριστικά αεροσκάφη μας, τα επιθετικά αεροσκάφη, οι πυροβολαρχίες και οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις δεν δίνουν ευκαιρία.
Αρχίζουν να χτίζουν το δεύτερο και το τρίτο κλιμάκιο", είπε ο Igor Kimakovsky προσθέτοντας ότι η μηχανική υποστήριξη του ουκρανικού στρατού σήμερα δεν είναι η καλύτερη και "χτίζουν ό,τι μπορούν".
Υπενθύμισε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κάποτε σχημάτισαν σοβαρές οχυρωμένες περιοχές στη Marinka και την Avdiivka, οι οποίες ηττήθηκαν από τον ρωσικό στρατό.
"Αυτές οι οχυρωμένες περιοχές έχουν καταρρεύσει - και τώρα γνωρίζουμε περίπου πώς ο εχθρός χτίζει και κλιμακώνει την άμυνά του. Και, κατά συνέπεια, βρήκαμε πολύ καλά εργαλεία ενάντια σε αυτό, για να σπάσουμε μια τέτοια πρώτη γραμμή", είπε ο σύμβουλος στον επικεφαλής του DPR.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης