Τελευταία Νέα
Διεθνή

Barrons (Πρώην στρατηγός Ηνωμένου Βασιλείου): Η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει - Φέτος θα αναγκαστεί να το παραδεχθεί

Barrons (Πρώην στρατηγός Ηνωμένου Βασιλείου): Η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει - Φέτος θα αναγκαστεί να το παραδεχθεί
Ο Barrons είπε ότι η απαισιοδοξία αρχίζει να εμφανίζεται στον πληθυσμό, δημιουργώντας μια γενική δυσαρέσκεια και την αίσθηση ότι η Ουκρανία «δεν μπορεί να κερδίσει»
Η Ουκρανία διατρέχει «σοβαρό κίνδυνο» να πρέπει να παραδεχτεί την ήττα από τη Ρωσία φέτος, σύμφωνα με τον πρώην διοικητή της Διοίκησης των Κοινών Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ο στρατηγός Sir Richard Barrons, ο πρώην επικεφαλής της Στρατηγικής Διοίκησης (StratCom), προειδοποίησε σχετικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC.
Ο Barrons είπε ότι η απαισιοδοξία αρχίζει να εμφανίζεται στον πληθυσμό, δημιουργώντας μια γενική δυσαρέσκεια και την αίσθηση ότι η Ουκρανία «δεν μπορεί να κερδίσει».
Παρά την ανάπτυξη τεράστιων πόρων και ανθρώπινου δυναμικού για την προσπάθεια κατάληψης εδαφών, η Ουκρανία έχει αποτύχει πολλάκις και μια αναμενόμενη ρωσική καλοκαιρινή επίθεση θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους, σύμφωνα με τον Barrons.
«Κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι, αναμένουμε να δούμε μια μεγάλη ρωσική επίθεση», υποστήριξε ο πρώην στρατηγός.
Ο πρώην στρατηγός προειδοποίησε ότι η Ρωσία έχει πλεονέκτημα πέντε προς ένα όσον αφορά το πυροβολικό και τα πυρομαχικά, καθώς και τον ανώτερο αριθμό στρατευμάτων που διασφαλίζουν ότι η ουκρανική πρώτη γραμμή στα ανατολικά της χώρας είναι ανυπεράσπιστη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης