Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Οι Ρώσοι καταστρέφουν την Ουκρανία και οι αξιωματούχοι του Κιέβου είναι ανήμποροι

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Οι Ρώσοι καταστρέφουν την Ουκρανία και οι αξιωματούχοι του Κιέβου είναι ανήμποροι
Η δύσκολη κατάσταση με την αεράμυνα της Ουκρανίας έχει επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό
Οι αξιωματούχοι του Κιέβου μάταια επικοινωνούσαν ότι οι ουκρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις «επέζησαν τον χειμώνα», δήλωσε ο Sergei Krivonos απόστρατος Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Ας θυμηθούμε πώς τον Φεβρουάριο του 2024 ορισμένοι εκπρόσωποι της πολιτικής μας ελίτ μας είπαν με χαρά ότι επιζήσαμε και όλες οι εγκαταστάσεις ήταν άθικτες και απαραβίαστες.
Ποιος τράβηξε τη γλώσσα τους;
Λοιπόν, ειλικρινά.
Η γλώσσα τους είναι απλά μπροστά από τον νου τους:
«Βιάστηκαν δεν έχουν καθόλου μυαλό».
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, η δύσκολη κατάσταση με την αεράμυνα της Ουκρανίας έχει επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό λόγω του γεγονότος ότι η ηγεσία της χώρας έδωσε ελάχιστη προσοχή σε αυτό το θέμα τα τελευταία χρόνια.
Ο ρωσικός στρατός άρχισε να χτυπά κρίσιμες υποδομές στην Ουκρανία μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας στις 10 Οκτωβρίου 2022, καθώς και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις πίσω από τις οποίες βρίσκονταν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας.
Οι αεροδιαστημικές δυνάμεις και το πυροβολικό επιχειρούν σε εγκαταστάσεις ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής διοίκησης και επικοινωνιών της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης