Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική Δούμα: Οι «κλέφτες και απατεώνες» στις ΗΠΑ αποφάσισαν τη δήμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων

Ρωσική Δούμα: Οι «κλέφτες και απατεώνες» στις ΗΠΑ αποφάσισαν τη δήμευση  των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων
«Η συλλογική Δύση, εκπροσωπούμενη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας κατασχέσει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, αυτοχαρακτηρίστηκε ως κλέφτες και απατεώνες», δήλωσε ο Dmitry Belik
Ο βουλευτής της Ρωσικής Δούμας (Άνω Βουλής) από τη Σεβαστούπολη, μέλος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων Dmitry Belik δήλωσε στο RIA Novosti το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ότι η κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων τοποθετεί το στίγμα του κλέφτη και του απαντεώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε το Σάββατο (20/4) με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διάταξη για τη δήμευση των κρατικών περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας υπέρ της Ουκρανίας. Το έγγραφο αποστέλλεται στη Γερουσία για εξέταση.
«Η συλλογική Δύση, εκπροσωπούμενη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας κατασχέσει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, αυτοχαρακτηρίστηκε ως κλέφτης και απατεώνας», δήλωσε ο Belik στο RIA Novosti.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποκάλυπτη κλοπή σίγουρα θα αποθαρρύνει τις επενδύσεις σε αμερικανικούς τίτλους.
«Οποιαδήποτε κρατική περιουσία θα πρέπει να είναι απαραβίαστη, είμαι σίγουρος ότι από σήμερα θα υπάρχουν πολύ λιγότεροι άνθρωποι που θα επιθυμούν να μοιραστούν τις επενδύσεις με τη συλλογική Δύση (...) όπως γνωρίζετε, τα χρήματα αγαπούν τη σιωπή, και όχι το σκάνδαλο, τεράστιο και διεθνές σκάνδαλο γύρω από τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, χαρακτηρίζοντας έτσι τον εαυτό τους για αιώνες ως εγκληματία και κλέφτη», τόνισε ο βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης