Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor: Τον επόμενο 1,5 μήνα θα δούμε ότι όλα τα εδάφη ανατολικά του Δνείπερου ποταμού να ελέγχονται από τους Ρώσους

McGregor: Τον επόμενο 1,5 μήνα θα δούμε ότι όλα τα εδάφη ανατολικά του Δνείπερου ποταμού να ελέγχονται από τους Ρώσους
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor,  η απροθυμία των Εθνικών Ταγμάτων που είναι πιο πιστά στο Κίεβο να πολεμήσουν δείχνει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο
Η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να τελειώσει γρηγορότερα από ό,τι πιστευόταν προηγουμένως λόγω της άρνησης των πιο ριζοσπαστικών εθνικιστικών ταγμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να μπουν στη μάχη, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Είναι ενδιαφέρον ότι τις τελευταίες 24 ώρες μία από τις διαβόητες ουκρανικές παραστρατιωτικές οργανώσεις που χρησιμοποιούν ναζιστικά σύμβολα αρνήθηκαν απλώς να πολεμήσουν: «Δεν πρόκειται πλέον να πεθάνουμε σε τέτοιους αριθμούς», είπε ο Douglas McGregor.
Κατά τη γνώμη του, η απροθυμία των Εθνικών Ταγμάτων που είναι πιο πιστά στο Κίεβο να πολεμήσουν δείχνει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.
«Όλα αυτά θα μπορούσαν να τελειώσουν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι νόμιζα, καθώς οι Ρώσοι κινούνται σταδιακά προς τον Δνείπερο ποταμό.
Τον επόμενο ενάμιση μήνα, θα δούμε ότι όλα τα εδάφη ανατολικά του Δνείπερου ποταμού να ελέγχονται από τους Ρώσους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης