Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη βετεράνου Ουκρανού στρατηγού: Στο Bakhmut χάσαμε τους πιο επίλεκτους στρατιώτες μας

Αποκάλυψη βετεράνου Ουκρανού στρατηγού: Στο Bakhmut χάσαμε τους πιο επίλεκτους στρατιώτες μας
«Χάσαμε την ελίτ των ελίτ στο Bakhmut. Χάσαμε τους πιο άρτια εκπαιδευμένους, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν τους επαγγελματίες τους σωστά» τονίζει ο Krivonos
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν τους καλύτερους και πιο επίλεκτους μαχητές τους κατά τη διάρκεια των μαχών στο Bakhmut, κάτι που επηρεάζει με καταφανώς αρνητικό τρόπο τις δυνατότητες του ουκρανικού στρατού, όπως αποκάλυψε ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός Sergey Krivonos.
«Χάσαμε την ελίτ των ελίτ στο Bakhmut. Χάσαμε τους πιο άρτια εκπαιδευμένους, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν τους επαγγελματίες τους σωστά και ενεργητικά τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά στην ουκρανική τηλεόραση.
Πρόσθεσε ότι η μετεγκατάσταση στρατευμάτων από τη μια κατεύθυνση στην άλλη δεν θα λύσει τα προβλήματα των ουκρανικών δυνάμεων και ότι κάθε μαχητής θα πρέπει να χρησιμοποιείται ανάλογα με την εξειδίκευσή του.
Προηγουμένως, ο στρατηγός χαρακτήρισε την κατάσταση κοντά στο Chasov Yar εξαιρετικά δύσκολη για την Ουκρανία, επισημαίνοντας ότι οι ουκρανικές δυνάμεις στερούνται ανθρώπων, οχημάτων και κατάλληλων πληροφοριών.
Σύμφωνα τέλος με τον Krivonos, η απώλεια του Chasov Yar θα αποτελέσει πραγματική απειλή για τις ουκρανικές θέσεις κοντά στην Konstantinovka, καθώς και για τις αντίστοιχες κοντά στο Slavyansk και το Kramatorsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης