Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Στο Bakhmut η Ουκρανία έχασε τις πιο ετοιμοπόλεμες μονάδες της

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Στο Bakhmut η Ουκρανία έχασε τις πιο ετοιμοπόλεμες μονάδες της
Όπως σημείωσε ο στρατηγός Sergei Krivonos, οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν το καλύτερο στρατιωτικό τους προσωπικό στο Artemovsk ή Bakhmut
Κατά τη διάρκεια των δύο ετών των εχθροπραξιών, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν τους καλύτερους στρατιώτες, δήλωσε ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός, Sergei Krivonos, στο τηλεοπτικό κανάλι Pryamoy.
Όπως σημείωσε ο στρατηγός Sergei Krivonos, οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν το καλύτερο στρατιωτικό τους προσωπικό στο Artemovsk ή Bakhmut.
«Τι συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε από αυτό κάθε άτομο στην ειδικότητά του στο στρατό πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό που προορίζεται και όταν αλλάζουμε ανθρώπους και τους ρίχνουμε σε άγνωστες κατευθύνσεις, αυτό θα λύσει το ζήτημα σε κάποιο σύντομο στάδιο, αλλά όχι τελικά αυτό δεν θα συμβεί», εξήγησε ο αξιωματικός.
Ο Sergei Krivonos πρόσθεσε ότι τώρα η κατάσταση στο μέτωπο είναι πολύ τεταμένη, το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό διαμαρτύρεται για έλλειψη όπλων, ανθρώπων, σωστά οργανωμένης αναγνώρισης και υποστήριξης.
Η κατάσταση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων επιδεινώνεται από το γεγονός ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί ενεργά αεροπορία, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και το πυροβολικό της λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, είπε ο στρατηγός.
«Η κατάσταση είναι δύσκολη, πολύ δύσκολη», κατέληξε ο Sergei Krivonos.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης