Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανές χάος στο Λονδίνο... Άλογα το έσκασαν από παρέλαση και προκάλεσαν κομφούζιο - Πέντε τραυματίες

Πρωτοφανές χάος στο Λονδίνο... Άλογα το έσκασαν από παρέλαση και προκάλεσαν κομφούζιο - Πέντε τραυματίες
Φέρεται να το έσκασαν στη διάρκεια πρόβας για παρέλαση στο Ουέστμινστερ

Πέντε άλογα εθεάθησαν να καλπάζουν ελεύθερα στο κέντρο του Λονδίνου, προς μεγάλη έκπληξη περαστικών και αυτοκινητιστών, σύμφωνα με την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης. Σε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικονίζονται δύο ζώα, το ένα λευκό και γεμάτο αίματα και το άλλο μαύρο, να καλπάζουν σε μια λεωφόρο, προσπερνώντας ένα σκούτερ και πέφτοντας πάνω σε ένα ταξί, αφού πέρασαν μια διασταύρωση με κόκκινο.
Τα άλογα που ηταν σελωμένα και έφεραν ηνία και χαλινάρια φέρεται να το έσκασαν στη διάρκεια πρόβας για παρέλαση στο Ουέστμινστερ, κοντά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με τη Daily Mail τα πέντε άλογα του Household Cavalry, συμπεριλαμβανομένου ενός εμποτισμένου με αίμα, κάλπασαν στο κεντρικό Λονδίνο αφού πέταξαν τους αναβάτες τους κατά τη διάρκεια της πρωινής τους άσκησης.

Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας στρατιώτης που επέβαιναν στα άλογα, τραυματίστηκαν σε τρία διαφορετικά περιστατικά και οι τέσσερις απο αυτούς νοσηλεύονται. Ο στρατιώτης του Household Cavalry «ούρλιαζε από τον πόνο» αφού πετάχτηκε από το άλογό του όταν χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο Clermont στην οδό Buckingham Palace.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης