Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντυπωσιακή η προέλαση των Ρωσικών δυνάμεων δυτικά της Avdiivka, έχουν κερδίσει 12 χιλιόμετρα σε βάθος

Εντυπωσιακή η προέλαση των Ρωσικών δυνάμεων δυτικά της Avdiivka, έχουν κερδίσει 12 χιλιόμετρα σε βάθος
Οι ουκρανικές δυνάμεις αποχώρησαν από το Ocheretyne στο Arkhanhelske (βορειοανατολικά της Ocheretyne και βορειοδυτικά της Avdiivka)
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν πρόσφατα πρόσθετα τακτικά κέρδη βορειοδυτικά της Avdiivka και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν περαιτέρω στην περιοχή στις 26 Απριλίου.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 26 Απριλίου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις έκαναν πρόσφατα προόδους στο κέντρο Solovyove (βορειοδυτικά της Avdiivka) και στο κέντρο Semenivka (δυτικά του Avdiivka).
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν βόρεια της Ocheretyne (βορειοδυτικά της Avdiivka) και μέχρι ένα χιλιόμετρο δυτικά του οικισμού κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου O-0544 (Ocheretyne-Hrodivka), βόρεια, δυτικά και νότια της Novobakhmutivka (βορειοδυτικά της Avdiivka) και βόρεια της Novokalynove (βορειοδυτικά της Avdiivka).
Ρωσικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το υπόλοιπο Berdychi (βορειοδυτικά της Avdiivka) και προχώρησαν σε χωράφια βορειοδυτικά του οικισμού μετά την αποχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων από το Berdychi.
Επίσης οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν πλήρως την Semenivka.
Οι ουκρανικές δυνάμεις αποχώρησαν από το Ocheretyne στο Arkhanhelske (βορειοανατολικά της Ocheretyne και βορειοδυτικά της Avdiivka)…
Λόγω της συνεχούς προέλασης οι ρωσικές ομάδες επίθεσης έφτασαν στα περίχωρα του Arkhanhelske που δείχνει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πιθανότατα δεν έχουν ισχυρές οχυρώσεις μεταξύ Ocheretyne και Arkhanhelske.
Οι μάχες συνεχίστηκαν επίσης βορειοδυτικά της Avdiivka κοντά στο Keramik, δυτικά της Avdiivka κοντά στο Umanske και νοτιοδυτικά της Avdiivka κοντά στο Netaylove και στο Nevelske.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης