Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέρριψαν 68 Ουκρανικά drones στο Krasnodar

Οι Ρώσοι κατέρριψαν 68 Ουκρανικά drones στο Krasnodar
O κυβερνήτης της επικράτειας του Krasnodar, Veniamin Kondratyev, δήλωσε ότι ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προσπάθησαν να επιτεθούν σε εγκαταστάσεις υποδομής και ένα διυλιστήριο πετρελαίου, αλλά δεν υπήρξαν θύματα
Κατά τη διάρκεια της νύχτας 27/4/2024, δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν 66 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την επικράτεια του Krasnodar και 2 UAV πάνω από την Κριμαία, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Την περασμένη νύχτα, οι προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας drones τύπου αεροσκάφους εναντίον στόχων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας καταστράφηκαν και αναχαιτίστηκαν από συστήματα αεράμυνας στην επικράτεια του Krasnodar και δύο ακόμη UAV καταστράφηκαν πάνω από τη χερσόνησο της Κριμαίας», αναφέρει η δήλωση.
Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της επικράτειας του Krasnodar, Veniamin Kondratyev, δήλωσε ότι ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προσπάθησαν να επιτεθούν σε εγκαταστάσεις υποδομής και ένα διυλιστήριο πετρελαίου, αλλά δεν υπήρξαν θύματα.
Όπως διευκρίνισε ο επικεφαλής της περιοχής Slavyansky, Roman Sinyagovsky, μετά από 9 επιθέσεις drone στο τοπικό διυλιστήριο, μια δεξαμενή υπέστη ζημιά αλλά η φωτιά σβήστηκε.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν σχεδόν καθημερινά τις ρωσικές περιοχές, πραγματοποιούν επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πραγματοποιούν δολιοφθορές. Οι δυνάμεις αεράμυνας αποκρούουν τις εχθρικές επιθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης