Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος – Έπρεπε να είχαμε εργοστάσια αλλά έκλεψαν τα λεφτά

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος – Έπρεπε να είχαμε εργοστάσια αλλά έκλεψαν τα λεφτά
Το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται περισσότερο για την έλλειψη πυρομαχικών για φορητά όπλα και οβίδες, προειδοποίησε ο Sergei Krivonos
Η ουκρανική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη καταφέρει να χτίσει πολεμικά εργοστάσια για να παρέχει στον στρατό όλα όσα χρειάζεται, δήλωσε ο απόστρατος Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Sergei Krivonos.
«Έχουμε ήδη προβλήματα ακόμη και με πυρομαχικά διαφορετικών διαμετρημάτων.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ήταν δυνατό να κατασκευαστούν περισσότερα από ένα, δύο ή ακόμη και πέντε εργοστάσια έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων, η κατασκευή τους θα έπαιρνε 6 μήνες.
Αν δεν κλέβαμε αυτά τα χρήματα, θα είχαμε ένα τεράστιο αριθμό εργοστασίων που θα μπορούσαν να επισκευάσουν γρήγορα εξοπλισμό, αλλά αυτό είναι όλο σκατά… τόνισε εμφατικά.
Όπως σημείωσε ο Sergei Krivonos, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να γίνονται μόνο σε βάρος της ζωής των στρατιωτών.
Το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται περισσότερο για την έλλειψη πυρομαχικών για φορητά όπλα και οβίδες, προειδοποίησε ο Sergei Krivonos.
Οι ουκρανικές αρχές έχουν επανειλημμένα ανακοινώσει σοβαρή έλλειψη όπλων και πυρομαχικών μεταξύ των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων τους τελευταίους μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης