Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργή Trump: Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα

Οργή Trump: Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα
Trump: Εκατομμύρια άνθρωποι, πολλοί από τις φυλακές και τα ψυχιατρεία, εισρέουν στη Χώρα μας
Ο Donald Trump δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνης στις πανεπιστημιουπόλεις έγιναν για να αποσπάσουν την προσοχή από τα ζητήματα στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.
Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ διακινεί τη θεωρία ότι οι διαδηλώσεις υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα έγιναν για να «απομακρύνουν την ΠΡΟΣΟΧΗ από τα νότια σύνορά μας».
«Πιστεύετε ότι οι Ριζοσπαστικοί Αριστεροί Παράφρονες που προκαλούν όλο αυτό το ΧΑΟΣ στα Κολλέγια και τα Πανεπιστήμιά μας το κάνουν για να πάρουν την προσοχή μακριά από τα Νότια Σύνορά μας, όπου εκατομμύρια άνθρωποι, πολλοί από τις φυλακές και τα ψυχιατρεία, εισρέουν στη Χώρα μας; Απλώς αναρωτιέμαι...».

Ο Trump ενθουσιάστηκε από την επέμβαση των αστυνομικών στο Columbia

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος νωρίτερα, έκανε τηλεοπτική παρέμβαση στο αμερικανικό δίκτυο Fox News, προκειμένου να εκφράσει τον θαυμασμό του για τους αστυνομικούς, που εκκένωσαν το Columbia
«Οι αστυνομικοί ήταν απίστευτοι και δεν φοβόντουσαν τίποτα. Επρεπε βέβαια να επέμβουν νωρίτερα. Οι φοιτητές δεν έπρεπε να φτάσουν στο σημείο να καταλάβουν το κτίριο του πανεπιστημίου Columbia.
Έπρεπε να το είχαν κάνει (οι αστυνομικοί) πολύ πριν καταλάβουν το κτίριο, γιατί θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν οι διαδηλωτές βρίσκονταν σε σκηνές παρά σε κτίριο. Και επίσης έχει γίνει τεράστια ζημιά» τόνισε ο μεγιστάνας, ο οποίος έκανε λόγο για «θλιβερή εικόνα» των φοιτητών.
«Είναι τόσο θλιβερό πράγμα να το βλέπεις... Κι όταν το βλέπεις, δεν μπορείς καν να το πιστέψεις» είπε αναφερόμενος στον λόγο για τον οποίο γίνονται οι διαδηλώσεις.

syllipseis-foitites-nea-yorki.jpg_1.webp

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης