Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Καμπάνια από επιχειρηματικούς κολοσσούς κατά... ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης

Γερμανία: Καμπάνια από επιχειρηματικούς κολοσσούς κατά... ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης
Ποιες εταιρείες συμμετέχουν
Σχετικά Άρθρα
Την ανησυχία της... ελίτ έχει προκαλέσει η άνοδος ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου 2024.
Ένας κατάλογος γερμανικών εταιρειών blue chips έχει συγκεντρωθεί για να αντιμετωπίσει τα αντιμεταναστευτικά πολιτικά κόμματα πριν από τις επερχόμενες εκλογές της ΕΕ.
Τριάντα εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των BMW, BASF και Siemens, ανακοίνωσαν την Τρίτη 7/5 ότι έχουν σχηματίσει μια «επιχειρηματική συμμαχία» για την καταπολέμηση του λαϊκισμού και την προώθηση της «διαφορετικότητας, της διαφάνειας και της ανοχής».
Η πρωτοβουλία καλεί επίσης τους 1,7 εκατομμύρια υπαλλήλους των εταιρειών να ψηφίσουν στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του Ιουνίου, στις οποίες τα αντιμεταναστευτικά κόμματα προβλέπεται να σημειώσουν σημαντικά κέρδη.
Η συμμαχία πρότεινε ότι με τις γερμανικές εταιρείες να παλεύουν ήδη με ανεπαρκή αριθμό ειδικευμένων εργαζομένων και τον πληθυσμό να γερνά ταχέως, οι λαϊκιστές θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την κατάσταση καθιστώντας τη χώρα μη ελκυστική για ξένη εργασία.
Ανέφερε επίσης ότι σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τα ακροδεξιά μηνύματα διεξάγοντας καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οργανώνοντας συνομιλίες για υπαλλήλους και μοιράζοντας αντιπεριεχόμενο σε όλη την ομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης