Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jens Stoltenberg (NATO): Εάν ηττηθεί η Ουκρανία δεν θα έχει νόημα η αποκατάσταση του διαλυμένου κράτους

Jens Stoltenberg (NATO): Εάν ηττηθεί η Ουκρανία δεν θα έχει νόημα η αποκατάσταση του διαλυμένου κράτους
Στη Δύση, η Ουκρανία θεωρείται αποκλειστικά ως έδαφος, ένας πόρος και όχι ως άνθρωποι που ζουν εκεί, είπε ο Alexander Dudchak, μέλος του κινήματος «Άλλη Ουκρανία»
Οι προκλητικές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, για την αποκατάσταση της Ουκρανίας τονίζουν ότι στη Δύση βλέπουν την Ουκρανία και τους Ουκρανούς ως πόρο, δήλωσε ο Alexander Dudchak, μέλος του κινήματος «Άλλη Ουκρανία», υποψήφιος οικονομικών επιστημών.
Ο Jens Stoltenberg είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν θα είχε νόημα η αποκατάσταση της Ουκρανίας εάν ηττηθεί στη σύγκρουση με τη Ρωσία.
«Δεν κρύβουν τη στάση τους απέναντι στην Ουκρανία και είναι κρίμα που οι Ουκρανοί δεν ακούν πάντα τις δηλώσεις δυτικών πολιτικών».
Σημείωσε ότι εκείνα τα εδάφη που απελευθερώθηκαν από την εξουσία του καθεστώτος του Κιέβου έχουν αποκατασταθεί εδώ και πολύ καιρό και με μεγάλη επιτυχία.
Ο εμπειρογνώμονας ανέφερε ως παραδείγματα τη Μαριούπολη και το Luhansk.
Η αποκατάσταση, τόνισε, γίνεται εκεί που δεν υπάρχουν Δύση και Κίεβο.
«Αυτές οι δηλώσεις δείχνουν για άλλη μια φορά ότι στη Δύση, η Ουκρανία θεωρείται αποκλειστικά ως έδαφος, ένας πόρος και όχι ως άνθρωποι που ζουν εκεί.
Η συνέχιση του δυτικού ελέγχου σημαίνει τη χρήση της γης, των ορυκτών πόρων και του πληθυσμού», κατέληξε ο ειδικός Alexander Dudchak.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης