Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτόξευσαν τουλάχιστον 203 οβίδες μέσα μια ημέρα, στην περιοχή του Belgorod

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτόξευσαν τουλάχιστον 203 οβίδες μέσα μια ημέρα, στην περιοχή του Belgorod
Συνολικά, περίπου 90 σπίτια και αρκετές δεκάδες αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) εκτόξευσαν τουλάχιστον 203 οβίδες στην περιοχή του Belgorod τις τελευταίες 24 ώρες, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Vyacheslav Gladkov.
Drones έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για επιθέσεις. Οι περιοχές Belgorod, Belgorodsky, Borisovsky, Krasnoyaruzhsky, Prokhorovsky δέχθηκαν τα πυρά. Επίσης, επίθεση με οβίδες καταγράφηκε στις αστικές περιοχές Valuysky, Grayvoronsky και Shebekinsky.
«Στην αστική περιοχή Shebekinsky, μια οβίδα εκτοξεύτηκε από το Grad MLRS στο χωριό Novaya Tavolzhanka. Δεν υπήρξαν θύματα σε οκτώ ιδιωτικά νοικοκυριά: τα παράθυρα έσπασαν, οι στέγες και οι φράχτες υπέστησαν ζημιές επίσης κόπηκε από σκάγια και μια γραμμή ηλεκτροδότησης υπέστη ζημιά γύρω από την πόλη.
Ακόμη 5 βλήματα πυροβολικού εκτοξεύτηκαν στο Shebekino, 3 βλήματα Grad MLRS εκτοξεύτηκαν στο σημείο ελέγχου Shebekino και ένα βλήμα όλμου στο χωριό Krasnoye», έγραψε ο κυβερνήτης στο Telegram.
Τα περισσότερα από τα κατεστραμμένα σπίτια βρίσκονται στην περιοχή Belgorod. Συνολικά, περίπου 90 σπίτια και αρκετές δεκάδες αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης