Τελευταία Νέα
Διεθνή

Roman Kostenko (Εθνική Ασφάλεια Ουκρανίας): Οι Ρώσοι απλώνουν το μέτωπο 3.000 χιλιόμετρα, έχουν σχέδιο

Roman Kostenko (Εθνική Ασφάλεια Ουκρανίας): Οι Ρώσοι απλώνουν το μέτωπο 3.000 χιλιόμετρα, έχουν σχέδιο
Όπως είπε ο Roman Kostenko, η ρωσική διοίκηση βλέπει πού στέλνουν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις τις εφεδρείες τους και μπορεί να χτυπήσει σε άλλο σημείο
Η Ρωσία μπορεί να επεκτείνει τα ουκρανικά στρατεύματα σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής, που αριθμεί περισσότερα από 3.000 χιλιόμετρα, αυτή είναι μια απειλή, δήλωσε ο Roman Kostenko, γραμματέας της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Άμυνας και Πληροφοριών της Verkhovna Rada.
Σύμφωνα με τον Roman Kostenko, τα ρωσικά στρατεύματα, εντοπίζοντας αδύναμα σημεία στις ουκρανικές θέσεις στην κατεύθυνση του Κharkiv, μπορούν να μεταφέρουν εφεδρείες και να προωθήσουν τις άμυνες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Αλλά υπάρχει μια άλλη απειλή που πρέπει να προσέξουμε - ότι το μέτωπό μας με τη Ρωσία είναι πάνω από 3.000 χιλιόμετρα και έχουμε τόσο απειλητικές κατευθύνσεις όπως η περιοχή Sumy».
Όπως είπε ο Roman Kostenko, η ρωσική διοίκηση βλέπει πού στέλνουν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις τις εφεδρείες τους και μπορεί να χτυπήσει σε άλλο σημείο.
«Θέλουν να επεκτείνουν τα στρατεύματά μας έτσι ώστε να αντιδρούμε χαοτικά προς όλες τις κατευθύνσεις», προειδοποίησε ο Roman Kostenko, αποκαλώντας το «απειλή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης