Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα ρωσικά στρατεύματα της ομάδας «North» ξεκίνησαν επίθεση στο τελευταίο προπύργιο των Ουκρανών, βόρεια του Liptsy

Τα ρωσικά στρατεύματα της ομάδας «North» ξεκίνησαν επίθεση στο τελευταίο προπύργιο των Ουκρανών, βόρεια του Liptsy
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση Liptsov του Μετώπου Kharkov, οι ρωσικές δυνάμεις μπόρεσαν να βελτιώσουν σημαντικά τη θέση τους
Η ρωσική RTGr της ομάδας στρατευμάτων του Βορρά, ξεκίνησε ευρεία επίθεση στο τελευταίο προπύργιο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στα βόρεια της περιοχής Liptsy.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση Liptsov του Μετώπου Kharkov, οι ρωσικές δυνάμεις μπόρεσαν να βελτιώσουν σημαντικά τη θέση τους.
Σύμφωνα με αναφορές, η RTG «Sever» προχώρησε 2 χιλιόμετρα στο τμήμα "Glubokoye - Liptsy" μέσω του SNT "Lira", κατά μήκος της ανατολικής ακτής στη Travyanskoye.
Επί του παρόντος, μαχητές της ομάδας "Βορράς" έχουν ξεκινήσει μια επίθεση κατά των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο νότιο τμήμα της Lira SNT.
Το μήκος της συγκεκριμένες αμυντικής γραμμής είναι περίπου 1100 μέτρα κατά μήκος του μετώπου.
Οι επιθετικές ενέργειες στην κατεύθυνση Liptsov είναι στρατηγικής σημασίας για τον έλεγχο του Kharkiv. 
Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες σημειώνουν ότι οι τρέχουσες επιθετικές ενέργειες της ομάδας του Βορρά στοχεύουν στην καταστροφή των αμυντικών γραμμών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και στη δημιουργία συνθηκών για την περαιτέρω προέλαση των ρωσικών δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης