Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τσετσενία: Ο γιος του Kadyrov αναλαμβάνει ρόλο ... έκπληξη στη νέα κυβέρνηση

Τσετσενία: Ο γιος του Kadyrov αναλαμβάνει ρόλο ... έκπληξη στη νέα κυβέρνηση
Ο Akhmat Kadyrov διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Φυσικής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Τσετσενικής Δημοκρατίας
Ο γιος του αρχηγού της Τσετσενίας, Akhmat Kadyrov, διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Φυσικού Πολιτισμού και Αθλητισμού της ημιαυτόνομης ρωσικής περιφέρειας, όπως ανακοίνωσε από το κανάλι του στο Telegram ο πατέρας του και αρχηγός της περιοχής Ramdan Kadyrov.
«Ο Akhmat Kadyrov διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Φυσικής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Τσετσενικής Δημοκρατίας. Ο Isa Ibragimov, ο οποίος κατείχε προηγουμένως αυτή τη θέση, μετατέθηκε στη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής της διοίκησης του αρχηγού και της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τσετσενίας», έγραψε σχετικά ο επικεφαλής της ρωσικής περιφέρειας.
Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό ο Ramzan Vismuradov θα ηγηθεί του Υπουργείου Νεολαίας της περιοχής, ενώ ο Temirlan Khuchiev διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Βιομηχανίας και Ενέργειας.
«Ο Khoza Bursagov και ο Albert Rabuev προτάθηκαν για τις θέσεις των επικεφαλής των περιοχών Achkhoy-Martan και Itum-Kalinsky, αντίστοιχα. Θα αρχίσουν να εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους μετά τη διαδικασία έγκρισης που προβλέπει ο νόμος», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της κυβέρνησης της Τσετσενίας, Muslim Khuchiev, είχε δηλώσει κι επισήμως την παραίτησή του λόγω της μετακίνησής του σε άλλη θέση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης