Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλβανικός ανένδοτος: Μολότοφ και επεισόδια στο δημαρχείο των Τιράνων κατά της διαφθοράς

Αλβανικός ανένδοτος: Μολότοφ και επεισόδια στο δημαρχείο των Τιράνων κατά της διαφθοράς
Οι εξαγριωμένοι διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ ενώ αποπειράθηκαν να μπουν και μέσα στο κτίριο με βία
Άγρια επεισόδια ξέσπασαν έξω από το δημαρχείο των Τιράνων στην Αλβανία όταν διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν την άμεση αραίτηση του δημάρχου Erion Veliaj, ο οποίος αποτελεί εκλεκτό του Αλβανού πρωθυπουργού, Edi Rama.
Μάλιστα, όπως καταγράφεται σε εικόνες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου οι διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ ενώ προσπάθησαν να μπουν και μέσα στο κτίριο με βία.



Οι διαδηλωτές, που υποστηρίζουν την αξιωματική αντιπολίτευση, κατέστρεψαν τον σιδερένιο φράχτη που είχε τοποθετηθεί μπροστά από το δημαρχείο Τιράνων χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Erion Veliaj

Μάλιστα, ο Bjelin Kjelici του κόμματος των Δημοκρατικών εξαπέλυσε σφοδρές απειλές ενώπιον του δημάρχου Τιράνων ότι τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτούν έγγραφα που τον ενοχοποιούν.
«Ο Erion Veliaj θα μείνει στη μνήμη μας ως το σύμβολο της κλοπής και διαφθοράς» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Οι κλοπές που έχουμε δει αυτά τα 9 χρόνια στον δήμο των Τιράνων είναι μεγαλύτερη από τις χώρες της Αφρικής. Ο Arben Maloku έλαβε προσφορές 700 εκατ. ευρώ, ο Kujtim Qefalia 55 εκατ. ευρώ για τα μέλη της οικογένειάς του. Μπορείτε να φανταστείτε πόσα χρήματα πήρε ο Erion Veliaj. Δεν αποχωρούμε χωρίς να πάμε τον Veliaj εκεί που του αξίζει» ανέφερε σύμφωνα με τοπικά μέσα. «Όλοι οι κλέφτες είναι στο δήμο», πρόσθεσε

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης